Retourneren

Let op: Belangrijke informatie over retourneren: 

De klant heeft tot 14 dagen na ontvangst het recht het artikel aan te melden voor retour. Na deze termijn heeft de klant 14 dagen om het artikel te retourneren. Na de termijn van 14 + 14 dagen vervallen alle vormen van retour.

  1. Retourkosten zullen ten lasten vallen van de koper.
  2. De klant heeft geen retour recht wanneer artikelen verkeerd worden besteld. Retourrecht is alleen van kracht wanneer artikelen niet functioneren naar behoren.
  3. Het retourzenden van de artikelen dient in overeenstemming met De Outlet Specialist plaats te vinden. Wanneer dit niet gecorespondeert wordt is er geen recht tot retourneren.
  4. Het artikel dient in originele staat van verpakking geretourneerd te worden. Wanneer dit niet het geval is wordt het artikel niet geaccepteerd en teruggestuurd naar de koper. Kosten voor deze terugzending zullen ten lasten vallen van de koper.
  5. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is door de webwinkelier of sluitend bewij

 

Retourformulier

Dit Retourformulier dient u volledig ingevuld mee te zenden met het retourartikel. Naast dit formulier dient u de originele factuur / kopie van het aankoopbewijs mee te zenden. Zonder volledig ingevuld formulier, originele verpakking en kopie van het aankoopbewijs kunnen wij uw retourzending helaas niet in behandeling nemen. 

Indien producten gebruikt zijn of na de 28 dagen retour worden gezonden kunnen wij deze niet accepteren en zullen de retouren worden teruggestuurd. 

Retouradres De Outlet Specialist BV

Zuidhollandsedijk 179
5171 TM, Kaatsheuvel
The Netherlands

Retourlabel

Na het invullen van het retourformulier kunt u op deze pagina het retourlabel printen.

Retourlabel printen

Artikelgegevens

Reden van retour

Extra opties:

De Outlet Specialist BV

Shall we send you a message when we have discounts available?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.