Retourneren

Bij De Outlet Specialist B.V. geldt voor alle webshop bestellingen een bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd gaat in op het moment dat u de volledige bestelling heeft ontvangen. Binnen deze bedenktijd mag u het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld. Na het verstrijken van de bedenktijd is de koopovereenkomst een feit.

Onze algemene voorwaarden geven de mogelijkheid om, onder bepaalde voorwaarden, goederen die u bij ons heeft gekocht retour te zenden. Wanneer u van deze mogelijkheid gebruik maakt dan kan dat als volgt: 

 • Download het De Outlet Specialist retourformulier via de website waarna u het volledig en duidelijk invult. Op het formulier moet u ook een referentienummer vermelden. Dit nummer vindt u op uw factuur onder Kenmerk. Als u het formulier volledig hebt ingevuld, print u het en voegt u het bij het te retourneren artikel in de doos. Sluit de doos goed.
 • U laat de goederen via post.nl of een ander bedrijf naar ons verzenden. De kosten voor het retourneren naar De Outlet Specialist zijn altijd voor eigen rekening. In het geval van een foutieve levering of een defect/beschadigd artikel, storten wij na ontvangst van het product en het retourformulier en na beoordeling achteraf € 6,95 aan gemaakte verzendkosten van die retourzending terug op uw rekening.
 • U brengt de goederen naar ons serviceadres van de webwinkel te Kaatsheuvel aan de Zuidhollandsedijk 181. U betaalt dan geen verzendkosten. U kunt hier terecht op de gebruikelijke openingstijden.

 

Richtlijnen voor retourneren:

 • Binnen de bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd gaat in op het moment dat u de volledige bestelling heeft ontvangen.
 • In onbeschadigde, niet beschreven en originele fabrieksverpakking zonder tape, plakband of (verzend)stickers – indien dit niet het geval is wordt er – 15% gecrediteerd.
 • Compleet, niet gebruikt en onbeschadigd
 • Bijgevoegd is het retourformulier en de originele pakbon of factuur van aankoop

 

Sommige artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Dit geldt onder andere voor artikelen:

 • Die persoonlijk van aard zijn
 • Die tot stand zijn gekomen overeenkomstig door u aangegeven specificaties
 • Die speciaal voor u besteld zijn – dit zal op de factuur worden vermeld
 • Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
 • Die snel bederven of verouderen
 • Waarvan de prijs afhankelijk is van schommelingen op de financiële markt waarop wij geen invloed hebben
 • Voor losse kranten en tijdschriften
 • Voor audio- en video-opnamen en software waarvan u de verzegeling hebt verbroken

Bij ontvangst van de bestelling zijn de goederen uw eigendom geworden. Zorg daarom dat u altijd over een verzendbewijs van de transporteur beschikt als u artikelen retour stuurt. Zo kunt u eventueel verlies of schade bij uw transporteur claimen.

Hoe snel wordt ik terug betaald na retourneren?

Na ontvangst van het product in ons magazijn, vindt de terugbetaling binnen 14 werkdagen plaats. Let erop dat een retour pas in behandeling wordt genomen op moment van binnenkomt.


 

Retourformulier

Dit Retourformulier dient u volledig ingevuld mee te zenden met het retourartikel. Naast dit formulier dient u de originele factuur / kopie van het aankoopbewijs mee te zenden. Zonder volledig ingevuld formulier, originele verpakking en kopie van het aankoopbewijs kunnen wij uw retourzending helaas niet in behandeling nemen. 

Indien producten gebruikt zijn of na de 28 dagen retour worden gezonden kunnen wij deze niet accepteren en zullen de retouren worden teruggestuurd. 

Retouradres De Outlet Specialist BV

Zuidhollandsedijk 179
5171 TM, Kaatsheuvel
The Netherlands

Retourlabel

Na het invullen van het retourformulier kunt u op deze pagina het retourlabel printen.

Retourlabel printen

Artikelgegevens

Reden van retour

Extra opties:

De Outlet Specialist BV