Welkom bij de voordeligste online Watersport Accessoires en Marine Spare Parts Outlet

Bieden of Vaste prijs

Welkom bij de Outlet Specialist: dé online bestemming voor watersportliefhebbers. Hier kunt u uw gewenste product bemachtigen met kortingen die oplopen tot wel 80%, door simpelweg een bod uit te brengen of direct aan te kopen.

Plaats een bod:
Bent u geïnteresseerd in een specifiek artikel? Geef via de "Plaats een bod" optie aan welke prijs u voor het product wilt bieden. U heeft volledige vrijheid om een bedrag in te vullen dat u passend vindt. Naar aanleiding van uw bod ontvangt u een offerte met een tegenbod of een melding dat uw bod geaccepteerd is. Wanneer beide partijen het eens zijn over de prijs, kunt u moeiteloos uw aankoop voltooien via onze online afhandeling.

Direct aankopen:
Bent u niet geïnteresseerd in bieden en wilt u liever direct tot aankoop overgaan? Dan biedt onze "Direct aankopen" knop uitkomst. Wanneer u een product ziet dat u bevalt, kunt u het meteen aanschaffen voor de voorgestelde prijs.

Bij Outlet Specialist maken we watersportproducten bereikbaar voor iedereen, met flexibele koopopties die aansluiten bij uw voorkeur.

Wie is Outlet Specialist BV?

Outlet Specialist is een internationaal online outletbedrijf dat gespecialiseerd is in de in- en verkoop van watersport- en nautisch gerelateerde producten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Kaatsheuvel en van daaruit bedienen we heel Europa met hoogwaardige artikelen die anders verloren zouden gaan. Deze producten zijn afkomstig van diverse bronnen, waaronder importeurs, producenten, groothandels en werven. Onze missie is om deze kwalitatieve producten een nieuwe bestemming te geven en zo bij te dragen aan duurzaamheid en kostenefficiëntie binnen de industrie.

Geen verspilling en altijd voordelig!

Bij Outlet Specialist geven we producten een tweede kans en zetten we ons in om verspilling tegen te gaan. Ons assortiment bestaat uit overtollige en uitlopende artikelen afkomstig van scheepswerven, groothandels, producenten en retailers. Door direct in bulk in te kopen bij producenten, kunnen we deze items scherp aanbieden zonder tussenkomst van externe partijen. Dit levert niet alleen voordelen voor u op, maar draagt ook bij aan het verminderen van verspilling.

Onze aanpak is duurzaam en verantwoord, omdat we geloven dat elk product een tweede kans verdient.

Liever eerst het product bekijken?

Wellicht overweegt u om het product eerst te bekijken voordat u tot aankoop overgaat. Bij ons bieden we klanten de gelegenheid om in Kaatsheuvel de gewenste artikelen op afspraak te bezichtigen. Indien u graag een afspraak wilt maken om de producten te bekijken, staan onze medewerkers voor u klaar. U kunt vooraf een afspraak regelen, en bij uw bezoek zorgen wij ervoor dat koffie en thee voor u gereedstaan!

Maak een afspraak
Outlet Specialist BV Kaatsheuvel

Zuidhollandsedijk 179-181, 5171TM Kaatsheuvel

Maandag - Vrijdag: 09:00 tot 17:00
Zaterdag: 09:00 tot 12:00
Zondag: Gesloten

WhatsApp: +31 858 88 60 09
Telefoon: +31 858 88 60 09
E-Mail: Info@outletspecialist.com

Plan uw route