Bij De Outlet Specialist B.V. geldt voor alle webshop bestellingen een bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd gaat in op het moment dat u de volledige bestelling heeft ontvangen. Binnen deze bedenktijd mag u het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld. Na het verstrijken van de bedenktijd is de koopovereenkomst een feit.

Onze algemene voorwaarden geven de mogelijkheid om, onder bepaalde voorwaarden, goederen die u bij ons heeft gekocht retour te zenden. Wanneer u van deze mogelijkheid gebruik maakt dan kan dat als volgt: 

  • Download het De Outlet Specialist retourformulier via de website waarna u het volledig en duidelijk invult. Op het formulier moet u ook een referentienummer vermelden. Dit nummer vindt u op uw factuur onder Kenmerk. Als u het formulier volledig hebt ingevuld, print u het en voegt u het bij het te retourneren artikel in de doos. Sluit de doos goed.
  • U laat de goederen via post.nl of een ander bedrijf naar ons verzenden. De kosten voor het retourneren naar De Outlet Specialist zijn altijd voor eigen rekening. In het geval van een foutieve levering of een defect/beschadigd artikel, storten wij na ontvangst van het product en het retourformulier en na beoordeling achteraf € 6,95 aan gemaakte verzendkosten van die retourzending terug op uw rekening.
  • U brengt de goederen naar ons serviceadres van de webwinkel te Kaatsheuvel aan de Zuidhollandsedijk 181. U betaalt dan geen verzendkosten. U kunt hier terecht op de gebruikelijke openingstijden.