Levertijden

Onderstaand vindt u de uitleg omtrent levertijden van De Outlet Specialist, let erop dat voor ieder product een andere levertijd kan gelden. Indien u vragen heeft omtrent de levertijden kunt u contact opnemen middels +31 858 88 60 09 of via info@deoutletspecialist.com


Voor 15:00 besteld, morgen in huis!

Het product is direct uit voorraad leverbaar, indien u het besteld / betaalt voor 15:00 zal uw bestelling dezelfde dag voor u worden verstuurd. U kunt uw bestelling veelal de volgende dag verwachten. Standaard ontvangt u altijd een tracking code ter controle. 


2-3 dagen levertijd

Het product is afkomstig vanuit een extern magazijn. Indien u het product voor 15:00 besteld / betaalt wordt het binnen 2-3 werkdagen geleverd. 


3-4 dagen levertijd

Het product is afkomstig vanuit een extern magazijn. Indien u het product voor 15:00 besteld / betaalt wordt het binnen 3-4 werkdagen geleverd. 


4-5 dagen levertijd

Het product is afkomstig vanuit een extern magazijn. Indien u het product voor 15:00 besteld / betaalt wordt het binnen 4-5 werkdagen geleverd.


5-6 dagen levertijd

Het product is afkomstig vanuit een extern magazijn. Indien u het product voor 15:00 besteld / betaalt wordt het binnen 5-6 werkdagen geleverd.


6-7 dagen levertijd

Het product is afkomstig vanuit een extern magazijn. Indien u het product voor 15:00 besteld / betaalt wordt het binnen 6-7 werkdagen geleverd.


 

7-8 dagen levertijd

Het product is afkomstig vanuit een extern magazijn. Indien u het product voor 15:00 besteld / betaalt wordt het binnen 7-8 werkdagen geleverd.


8-9 dagen levertijd

Het product is afkomstig vanuit een extern magazijn. Indien u het product voor 15:00 besteld / betaalt wordt het binnen 8-9 werkdagen geleverd.


9-10 dagen levertijd

Het product is afkomstig vanuit een extern magazijn. Indien u het product voor 15:00 besteld / betaalt wordt het binnen 9-10 werkdagen geleverd.


Op aanvraag (vraag om levertijd)

Het product is leverbaar, vraag De Outlet Specialist om de actuele levertijd van het product. U kunt het product al bestellen, op moment van binnenkomst bij De Outlet Specialist ontvangt u de definitieve factuur voor betaling. Zo weet u zeker dat u geen risico loopt. U hoeft dus niet vooraf te betalen. 


Wordt verwacht (vraag om levertijd)

Het product is reeds ingekocht en wordt hedendaags op voorraad verwacht. Vraag De Outlet Specialist om de verwachte levertijd. Het product kan al besteld worden, op moment van binnenkomst bij De Outlet Specialist ontvangt u de definitieve factuur voor betaling. Zo weet u zeker dat u geen risico loopt. U hoeft dus niet vooraf te betalen.