De afgelopen maand hebben we niet stil gezeten!

Nieuw bij Outlet Specialist: Een Zee aan Watersport Accessoires!

Zoals de golven nooit stoppen met rollen, zo heeft Outlet Specialist de afgelopen maand ook niet stilgezeten. Ons team heeft dag en nacht gewerkt om een frisse voorraad van kwaliteitsproducten voor u samen te stellen. En wat voor een voorraad! Aankomende week verwachten we maar liefst 5 volle vrachtwagens met diverse watersport accessoires, onderdelen en spare parts.

 

Ja, u leest het goed: vijf vrachtwagens vol! En elke vrachtwagen zit vol met producten waar watersporters, van amateur tot professional, enthousiast van zullen worden.

 

Hier is een voorproefje van wat u binnenkort online kunt verwachten:

 

En dit is slechts het topje van de ijsberg! Alle producten zullen de komende weken online verschijnen en wat nog beter is, ze zijn direct uit voorraad leverbaar. Waar u zich ook bevindt, wij versturen wereldwijd om ervoor te zorgen dat u snel over uw producten kunt beschikken.

 

Wilt u echter eerst zien wat u koopt? Wij begrijpen dat volkomen. Kom langs en test het product naar keuze uit. Plan gewoon een afspraak met een van onze deskundige medewerkers, en zij zullen u met plezier verder helpen.

 

Over Outlet Specialist:
Outlet Specialist is niet zomaar een online shop. Wij zijn dé online outlet voor watersporters van alle soorten en maten. Of u nu gepassioneerd bent over zeilen, cruisen met motorboten, relaxen op sloepen, racen met catamarans, avontuurlijk zijn met RIBs of sportboten, wij hebben iets speciaals voor u.

Dus duik in onze nieuwste collectie en laat Outlet Specialist uw vertrouwde haven zijn voor al uw watersportbenodigdheden!