Bezorgen en afhalen

Veilig uw artikelen laten bezorgen of afhalen? 

Om het voor onze klanten zo gemakkelijk en goedkoop mogelijk te houden werken wij samen met veel verschillende pakketdiensten waaronder PostNL, DHL, DPS en UPS

Nederland
Om het kopen voor onze klanten zo goedkoop mogelijk te houden hanteert De Outlet Specialist zeer goedkope verzendmogelijkheden. Voor iedere bestelling die u bij De Outlet Specialist plaatst betaald u slechts € 6,50 binnen Nederland. U ontvangt automatisch een track en trace code wanneer uw bestelling het magazijn verlaat wel zo veilig!
 

Afhalen
Woont u in de buurt of wil u graag uw artikel zien voordat u het aanschaft? Dan is het mogelijk om uw artikel af te halen in ons verkooplocatie aan de Zuidhollandsedijk 179-181 in Kaatsheuvel . U bent van harte welkom in Kaatsheuvel waar de Koffie en Thee voor u klaar staat.

Graag vragen wij u om een afspraak voor het afhalen te plannen! 

Houdt u er rekening mee dat u niet kan pinnen bij onze verkooplocatie, wel is het mogelijk om online te betalen middels IDeal, PayPal, Mastercard, Creditcard etc.

Afhalen bij De Outlet Specialist is volledig gratis!
 

Wereldwijde verzending

De Outlet Specialist is een online outlet organisatie waarbij het mogelijk is om uw artikel wereldwijd te laten verzenden. Wanneer u ervoor kiest om uw pakket over een verdere afstand te verzenden wordt het standaard verzekerd en verzonden met een tracking code. Geen enkel land is te ver voor ons.

Heeft u een vraag over het versturen van uw bestelling? Neem dan contact op via +31 858 88 60 09 of stuur een email.


Waar zochten uw voorgangers naar:

Goedkope watersport accessoires, Goedkope onderdelen, Goedkope Keukens, Goedkope bootonderdelen, Goedkope lijnen, Watersportaccessoires, Raymarine, B&G, Simrad, online Outlet, Bieden.

Shall we send you a message when we have discounts available?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.